Servicii de consultanta pentru afaceri si management

Consultanta pentru Sisteme de Management – Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala
In lumea moderna, in care mediul de afaceri competional este supus schimbarilor accelerate, nici o companie nu isi poate permite sa stagneze, sa stea in asteptare fara a-si lua masurile necesare.

Abilitatea de a raspunde si de a se adapta la conditiile mediului de afaceri, va diferentia – acum mai mult ca oricand, companiile de succes ce fac aceste eforturi, de cele ce se lupta sa supravietuiasca.

Pentru a va mentine si a va imbunatati reputatia si succesul, permanenta revizuire a proceselor specifice companiei dvs. va determina continua imbunatatire a activitatilor derulate si va va ajuta sa va situati in permanenta deasupra competitorilor dvs. Este sigur ca daca ati pus bazele unei afaceri, si aceasta afacere functioneaza, aveti si un Sistem de Management propriu. Dar, poate ca acest sistem nu intruneste conditiile de Calitate, de Mediu sau de Sanatate si securitate ocupationala. Poate ca acest sistem trebuie revizuit si imbunatatit, astfel incat sa asigure o crestere a competitivitatii afacerii dvs. in lupta cu concurenta.

Aici va putem ajuta, acesta este rolul unui consultant in Sisteme de Management conforme cu standardele internationale. De aceea, nu pierdeti nici un moment si solicitati-ne oferta in mod gratuit, confidential si fara nici o obligatie din partea dvs.

Scopul nostru
este ca la finalul oricarui proiect sa obtinem pentru clientii nostri un Sistem de Management certificat, eficient si flexibil, un instrument util managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine sub control calitatea produselor si serviciilor furnizate.

Consultanta privind sistemele de management
  • ELABORAREA ŞI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII CONFORM SR EN ISO 9001:2015
  • ELABORAREA ŞI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE MANAGEMENT AL MEDIULUI CONFORM SR EN ISO 14001:2005
  • ELABORAREA ŞI IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE MANAGEMENT AL SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII OCUPAŢIONALE CONFORM STANDARDULUI SR OHSAS 18001:2008

SUNTETI INTERESATI DE SERVICIILE NOASTRE?
Intrati in contact cu unul dintre consultantii nostri.